close
Agenda
naar publieksdag →
close
Menu
Publieksdag Hersentumoren 16 maart 2024
16 maart 2024
hersentumor.nl →
 

Publieksdag Hersentumoren 16 maart 2024

Locatie

De Landgoederij is gevestigd in een gerenoveerde boerderij, gelegen op een rustieke, groene locatie aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Een prachtige evenementen-, feest-, trouw-, en vergaderlocatie met een trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger bewaard is gebleven.

De Landgoederij is een unieke feest-, en evenementenlocatie. Een groot personeelsfeest, maar ook een receptie en jubileum viert u in De Landgoederij. Voor zowel grote als kleine gezelschappen biedt De Landgoederij uiteenlopende mogelijkheden. Van sales tot uitvoering, het professionele team staat klaar om alle zorg uit handen te nemen. De Landgoederij ademt romantiek. Het prachtige Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

Door de verschillende zalen, buitenmogelijkheden, het hoge serviceniveau en de aanwezige technische faciliteiten is De Landgoederij een perfecte locatie voor alle zakelijke evenementen: van vergadering tot congres, van presentatie tot brainstormsessie. De sfeer van de locatie inspireert en draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om een groot zakelijk event, een sit down diner of een bruiloft, een onvergetelijke dag vier je bij De Landgoederij!

De Landgoederij beschikt over vier zalen die zowel individueel als in combinatie kunnen worden gebruikt, twee grote terrassen, technische faciliteiten en een groot eigen parkeerterrein. Tevens is De Landgoederij uitstekend bereikbaar met auto en OV.

Adres: Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik


In samenwerking met: