Hersentumor

Doneer nu!
terug naar overzicht

Charity event voor hersentumor.nl met Erik Scherder op 16 mei 2019

Hersentumor.nl en Erik Scherder hebben de handen ineengeslagen en organiseren op 16 mei 2019 een prachtige charity avond op een bijzondere locatie in Amsterdam. Een masterclass en diner om hersentumor.nl te steunen in haar doel naar betere informatievoorziening.

Onze hersenen zijn het meest mysterieuze en intrigerende orgaan. Erik Scherder (Amsterdam, 1951), hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, kan daar veel over vertellen. Hij werd bij een groter publiek bekend door zijn medewerking aan DWDD University. Vorig jaar verscheen zijn boek ‘Singing in the Brain’ – over de invloed van muziek op onze hersenen.

Een hersentumor richt veel schade aan in dit belangrijke orgaan. Vandaar dat informatievoorziening over deze ziekte van groot belang is. Helpt u mee dit mogelijk te maken voor de ruim 4000 mensen die jaarlijks door deze ziekte getroffen worden door op deze avond aanwezig te zijn en Hersentumor.nl te sponsoren?

Een avond om nooit te vergeten! Noteert u 16 mei 2019 vast in uw agenda en meldt u aan bij één van de organisatoren van deze bijeenkomst, prof.dr. Martin Klein: m.klein@vumc.nl. U ontvangt dan verdere informatie over de exacte locatie en de kosten.

Hartelijke groet,

Hersentumor.nl